Titkos headlinerek a 2024-es SopronFesten!

2023. 11. 20.
Titkos headlinerek a 2024-es SopronFesten!

A 2024-es SopronFest programmal november 27-én jelentkeznek a szervezők.

Ezen a napon reggeltől minden órában más-más program prominenseit jelentik majd be, a jegyelővétel pedig december 2-án indul. A kedvezményes, „Hűség jegyek” várhatóan néhány napig állnak majd rendelkezésre, nagy érdeklődésre számítanak ugyanis a szervezők. Azt már lehet tudni, hogy a különleges helyszínen, az erdő szélén zajló háromnapos helyszín nevében is büszkén hirdeti Sopron egyik legfontosabb negyedét.

A „Lővér”, a SopronFest fő helyszíneként az erdő szomszédságában a tavalyinál nagyobb helyen, több színpaddal jelentkezik. 2024-ben már nemzetközi fellépők is szerepelnek a programban, több generáció kedvenc hazai fellépőivel együtt. A koncertek szabadtéri színpadokon és fedett helyeken valósulnak meg.

A szervezők azt is elárulták, hogy a programban „titkos headlinerek” is szerepelnek, akiknek a részvételét egyelőre nem hozhatják nyilvánosságra, többnyire azért, mert a nagy nevek közül többen éppen az aktuális fellépéseikre összpontosítanak, de a következő hetek is ígérnek még meglepetéseket. Ugyanezen a helyszínen jövőre sátrazni is lehet majd, de a soproni szállásadók is felkészültek a vendégek fogadására.

kapcsolódó hírek

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!