ByeAlex és a Slepp

Alex és zenekara, azaz a ByeAlex és a Slepp (Márta Alex, Schnellbach Dávid, Fekete Balázs, Tóth G. Zoltán, Poór András) már legfrissebb megjelenéseikkel is több milliós nézettségeknél járnak, a különleges hangulatú Csokko, a szépen szomorú Vajon (Hogy halok meg?), az Alex hitvallását hűen tükröző Valamiben és Széltoló is egyből megtalálta a közönséget.

A zenekar nevéhez számos sláger fűződik: a Manuellel közös Rossz esték, a 2020-as Rehab nagylemez dalai, az Így hagysz el, a Merülök és az Emlékszem (vagy…), a máig közönségkedvenc Még mindig, amely 2015-ben, a ByeAlex és a Slepp megalakulásának évében jelent meg. A koncerteken továbbra is nagy sikerrel játsszák az olyan ByeAlex-klasszikusokat is, mint a Fekete vagy Az én rózsám.

Az önmagához hű, töretlenül népszerű zenekar a legtöbb fesztivál nagyszínpadát már meghódította, 2023-ban újra megtöltötték a Budapest Parkot, 2024 februárjában pedig telt házzal vették be a Budapest Arénát.

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!