Hardpop – ezzel a kétségkívül jól hangzó, ám kissé talányos stílusmegjelöléssel definiálja zenéjét budapesti Fish! zenekar. A csapat szerzeményeiben számos egymástól távol eső, keményebb zenei irányzat hatásai figyelhetők meg a rocktól a funkon és a punkon át a grunge-ig és a metálig, az egész mégiscsak egyfajta popzenévé áll össze, persze húzós, energikus popzenévé.

A mai Fish! hangzás és feeling kialakulásához azonban hosszú út vezetett a formáció 1999-es megalakulásától napjainkig. Az elmúlt negyedszázad során teljesen átalakult formációt jelenleg Kovács Krisztián énekes, Szapek Gergő gitáros, Binges Zsolt basszusgitáros és  Hornyák Kristóf dobos alkotja, akik közül egyedül Kovács Krisztián volt ott a kezdőcsapatban. Legújabb, 2023 tavaszán megjelelent Régen minden jobb volt című nagylemezüket már ők készítették.

 

YOUTUBE

SPOTIFY

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!