Follow the Flow

A Follow The Flow napjaink egyik legnépszerűbb magyar együttese. Fura Csé és BLR párosához 2018-ban csatlakozott Szakács Gergő, a trió azóta megállíthatatlan.

Az erős hip-hop–gyökerekből táplálkozó popdalokat készítő együttes 2019 májusában kiadott első önálló albuma, a Nem tudja senki pár hónap alatt aranylemez lett.  A Gavallér, Porszem, Fedezékbe és Csak nélküled élem túl is a rádiós és online toplisták folyamatos szereplői lettek.

A közönségsiker mellett a szakmai elismerések is megérkeztek: a 2018-as Petőfi Zenei Díj – Év felfedezettje díj, 2018-ban Magyarországot képviselik Bilbaóban az MTV EMA-gálán, 2019-ben és 2020-ban Fonogram-díjra jelölik őket. 2021-ben megjelent Ég és föld című új albumról a Tavasz, míg a 2023-ban megjelent Egyedül a sötétben nagylemezről  a Szélcsend című dalok  is  őrületes sikert hoztak. 

 

YOUTUBE

SPOTIFY

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!