Rendhagyó vidéki villás brunch

Csomós András a Hotel Sopron executív séfje és Gyüjtő Ádám a kétszeres zöld Michelin csillagos Graefl Major séfje sikkes, ám mégis fenntartható brunch-re invitál. Ha igazi hedonista vagy, de ugyanakkor a helyi érték fontos számodra, ITT a helyed. Várunk páratlan környezettel, 8 fogással, 4 kézzel, 2 személy által készítve. Amivel készülünk az a kistermelőktől érkező alapanyagok, garancia a minőségre és az élvezetes ízvilágra a két fenomenális séf!

ASZTALFOGLALÁS (jegyvásárlás kötelező): 06 (99) 512 261

Helyszín: ZAKAnT étterem – Hotel Sopron
Cím: Sopron, Fövényverem utca 7, 9400

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!