Bladerunnaz pres.: SIGMA DJ SET, Chris.SU, IAN Autorun, Shaymi, Hated

Bladerunnaz night:
21:30 Ian Autorun
23:00 Chris.SU
00:00 SIGMA Dj Set (uk)
01:00 Shaymi
02:30 Hated

 

 

A Sigma a világ egyik legismertebb Drum and Bass duója, olyan slágerekkel mint a Nobody To Love, a Changing és a Find Me. Az Egyesült Királyság két elsőszámú zenésze, akik úttörői voltak a drum and bass mainstreammé válásának, és azóta is állandó fellépői a legnagyobb fesztiváloknak.

Folyamatosan születnek új dalok,  olyan ismert közreműködőkkel mint Birdy, John Newman vagy épp Jack Savoretti. Sosem feledkeznek meg azonban gyökereiről, melynek bizonyítéka a legutóbb megjelent albumuk is a ‘Hope’.

 

YOUTUBE

SPOTIFY

 

 

A Bladerunnaz 1999-ben alakult, azóta foglalkozik zenés rendezvények, főként drum & bass bulik szervezésével.

A több mint két évtized alatt Budapest számos szórakozóhelyén és nagy magyar fesztiválokon szerveztek bulikat, így mondhatjuk, hogy Magyarország vezető basszuszenei promótercsapata a Bladerunnaz. 

A saját klubestek (Bladerunnaz, Friday, Drum Club) mellett képviselik többek között a Hospitality, Therapy Sessions, Liquicity nemzetközi klubesteket is. 

A drum & bass mellett a középtempós basszuszenék (garage, dubstep), hip hop vagy house stílusokban is elévülhetetlen érdemeket szereztek, például a TEST, Budapest Bass Music vagy Decknology nevű bulisorozatokkal. 

 

WEBOLDAL

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!