Co Lee, Franko, Blaize, Kebab, Orlando, Dom Beats, Indigo, don C, Dan Pinto

A szubkultúrák és a zene autentikus ünneplését tűzi zászlójára a Wavy Budapest eseménysorozat és kollektíva.  Egy összművészeti kísérlet az értékteremtésre, egyben egyensúlyozás az alternatív, kísérleti hiphop, a lo-fi, a garage és a house határmezsgyéin, progresszív műfaji kereteken belül maradva, olykor azokon kívül helyezkedve.

A kollektíva elsődleges célja, hogy tagjainak biztosítani tudja a szabad alkotás lehetőségét, legyen az zene vagy akár tartalomgyártás, illetve hogy ennek következményeként értéket tudjanak teremteni szabályok és megkötések nélkül. Azok számára, akiknek nem ismerős az underground zenei közeg, friss és meglepő élmény lehet az a fajta lazaság, amivel a fiúk a zenéléshez állnak. Ez azonban nem keverendő össze a hanyagsággal vagy az amatőrséggel

A csapatban, amely elsősorban az alternatív hiphop műfajban alkot, vannak előadók, producerek és DJ-k, de mivel a zene mellett a megjelenésre és az arculatra is nagy hangsúlyt fektetnek, van külön vizuálós, fotós, videós is.

 

YOUTUBE

SPOTIFY

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!