A Piros Orr Bohócdoktorok bemutatja: A művészet és a Lélek egészsége

Hogyan segít a művészetterápia a mentális egészség megóvásában?
9400 Sopron, Bajcsy-Zsilinszky u. 4- LIGNEUM Nagy terem
2024.05.18 szombat 11:00-12:30

A mentális egészség talán legegyszerűbben úgy fordítható le, hogy az ember jól érzi magát a bőrében, rendben van önmagával és a külvilággal. Ennek megtalálása és megőrzése rendkívül fontos. Ha bármilyen szempontból sérül, az az életünk minden területére kihat, hiszen nagy mértékben befolyásol a gondolkodásban, meghatározza érzelmeinket és ezek által a cselekedeteinket is. A művészeti tevékenységek, mint az írás, a zene, a tánc segítenek az önkifejezésben, az érzelmek feldolgozásában és belső világunk megértésében. Szakemberekkel beszélgetünk a mese, az éneklés, a mozgás jótékony szerepéről lelki egészségünk megőrzésében.

A beszélgetés résztvevői: Gelencsér Tünde, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány művészeti vezetője, Gróh Ilona énektanár, karvezető, a Ringató zenei nevelési módszer kidolgozója, Kádár Annamária pszichológus, író, meseterapeuta, Simóka Nóra pszichológus, vívó-szakedző.

A beszélgetést vezeti: Csepelyi Adrienn író, újságíró, műsorvezető

 

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!