Mandiner országjáró roadshow

🎉2024. májusában országjáró roadshow-ra indul a Mandiner! A nyolc állomásos esemény hatodik megállója nem más, mint Sopron lesz, ahol közönség előtt, Ceglédi Zoltán és Kohán Mátyás élő podcast-felvételére kerül sor. A beszélgetés során aktuális kérdéseket és témákat is érintenek Kacsoh Dániel műsorvezetésével.

⏰Időpont: 2024.05.18. szombat 12:00
🔍Helyszín: Sopron Kultúrpresszó – 9400 Sopron, Várkerület 96.
A program a SopronFest keretén belül valósul meg: ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

📝Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, élőben meghallgatná, akár kérdezne is, regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/VAbktDLHYaLPeR9d9
Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, regisztráljon és jöjjön el Ön is!

A jelentkezés és az adáson való részvétel az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges, a férőhelyek száma korlátozott! Az esemény korlátozottan sajtónyilvános. Az eseményen való részvétel a sajtó számára is regisztrációhoz között. A tartalom írásos publikálása a Mandinerrel való egyeztetésre szorul, videófelvétel nem lehetséges. Kapcsolatfelvétel: [email protected]

A résztvevők megjelenésükkel hozzájárulnak, hogy kép-, illetve hangfelvétel készül róluk, melyet a Mandiner saját felületein felhasznál. A podcastet a Mandiner YouTube-csatornáján lehet a későbbiekben visszanézni.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!