DUMADÉLUTÁN

A SopronFest keretében az ország kedvenc humoristái derítik jókedvre a fesztiválozó közönséget. Elsőként érkezik a népszerű showman, Fábry Sándor, aki közkedvelt szóvirágaival, humoros történeteivel deríti jókedvre a nézőket. Őt pedig a Dumaszínház két jól ismert arca Dombóvári István és Szabó Balázs Máté követi. A nevetés garantált, csatlakozz te is!

A hangulatfelősök várnak rátok!

 

Fontos infó, hogy akik bármelyik előadásra jegyet váltottak, azok így mindhármat megnézhetik, illetve mostantól a 3 előadásra 2990 és 3990 forintos áron kaphatók jegyek!

 

 

Fábry Sándor
A SopronFest keretében a népszerű showman, Fábry Sándor veszi át a Liszt Központ uralmát, aki közkedvelt szóvirágaival, humoros történeteivel deríti jókedvre a nézőket. Garantáltan jó hangulatú estének ígérkezik, csatlakozz Te is!

 

Dombóvári István
Falun született. Kisbabának olyan csúnya volt, hogy a szülei sokáig tanakodtak azon, hogy a gyerek helyett a nála sokkal jobban kinéző méhlepényt kellene hazavinni. Sokak szerint a mai napig nem lehet pontosan tudni hogyan is döntöttek végül a szülők. Ránézésre nem lehet megállapítani.
Alacsony. Sokáig azt hitte, hogy ez az állapot változhat. Még egy OKJ-s Legyünk magasabbak tanfolyamot is elvégzett, de olyan magasan volt a tábla, hogy nem látta, így megbukott a vizsgán.
Amorf. Hét évente testsúlyának felét leadja, majd újra felszedi. Ezzel mintegy híven demonstrálja a hét bő és a hét szűk esztendőt, amely már-már biblikus metafora.
A szereplés számára terápia. Élvezi, hogy bámulhatja a nőket, akik az előadás alatt a zárt ajtók miatt nem tudnak tőle elmenekülni. Humora nehezen behatárolható, valahol a ne már és az inkább hagyd abba irányzatokat képviseli. Még nem olyan okos, hogy felérje ésszel, hogy mennyire buta.
Valóra szeretné váltani az álmát. A forintját pedig euróra.

 

Szabó Balázs Máté
Lélegzetelállítóan szenzációs humorista, fantasztikusan brilliánsan bámulatos komikus, félelmet nem ismerő bátorsággal kísérletező előadó, a férfi ideál megtestesítője, aki rájött, hogy a honlapon közzétett bemutatkozásokat nem ellenőrzik. Egyedien megújulni képes viccmester, kinek előadását kimértségbe oltott higgadtság, poénjait tehetségbe mártott ízlésesség, műsorát tapsviharba hajló nevetésorkán jellemzi. Jó az illata.

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!