Dzsúdló

Lil Frakk-kal közös Lej című slágere szinte a megjelenéskor kultstátuszba emelkedett, első lemeze, a Fotofóbia pedig Magyarország egyik legtöbbet hallgatott albuma lett. Egy évvel később már érkezett is Szörnyeteg című második nagylemeze. Maradtak az olykor tabudöntögetően érzelmes, spleennel átitatott dalok, s érkezett néhány neves közreműködő, például Beck Zoli (30Y) vagy Krúbi. 2022 augusztusában a másik Z-generációs ikonnal, Azahriah-val jelentetett meg közös dalt, Várnék címmel.

A 2020-as MTV EMA legjobb magyar előadója díját is elnyerő Dzsúdló szövegeihez hasonlóan videoklipjei is erősen elgondolkodtatóak, gyakran nyúlnak nehéz témákhoz. Sikerének titka a szórakoztatás és a mélyebb tartalom tökéletes összhangja, alkotótársával, Tembóval pedig különleges, melankolikus pop-univerzumot teremtett, amely letisztultságának hála elbírja a folyamatos kísérletezést is.

2023 szeptemberében megjelent Kincugi című lemezéhez kiforrott vizuális koncepció, sajátos animációs univerzum társul, amelyet a Klipszemlén több díjjal ismertek el – a szakmai zsűrié mellett a közönségdíjat is Dzsúdló kapta.

Decemberi Aréna-koncertjére elővételben elfogyott az összes jegy.

 

YOUTUBE

SPOTIFY

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!