Fogat. Örökbe! – Farkas Zolek beszélgetése

Így varázsolnak magabiztos mosolyt a mélyszegénységben élő gyerekek arcára az InDaHouse tanodáiban!

Mi kell egy világjobbító projekthez?

Két lelkes ember és egy hatalmas adag segíteni akarás.

Egy véletlen Sopron-Budapest vonatúttal és egy gyökérkezeléssel kezdődött az egész Fogat.Örökbe projekt. Mára Farkas Zolek és fogorvosa, Dr. Kovács Alexandra, kis csapatukkal kiegészülve mélyszegénységben élő gyerekeknek szervez prevenciós élményfoglalkozást. Az egyre bővülő csapatuk folyamatosan újabb és újabb programokat indít, amivel a fogászati egészségmegőrzést és a rendszeres fogászati szűrést támogatják. Miként kapcsolódik a kultúra és az egészségmegőrzés? Hogyan lehet hatékony prevenciós programot felépíteni? Milyen kihívások és örömök ösztönzik őket a növekedésre? Fontos-e a prevenció és mit is jelent pontosan? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a résztvevők.

A beszélgetésben bemutatják, miként valósítják meg foglalkozásaikat és milyen programok indulnak idén. Vendégük Benkő Fruzsina, az idén 10 éves InDaHouse Hungary Egyesület vezetője, aki tanodai oldalról mesél a prevenció fontosságáról.

Résztvevők:
Dr. Kovács Alexandra – Szakmai vezető – Fogat. Örökbe. Projekt
Farkas Zolek – CEO – Fogat. Örökbe. Projekt
Benkő Fruzsina – InDaHouse Hungary Egyesület

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!