Szabó Emese: Soproni mesék

2024.05.11-27.

SOPRONFEST ART

Szabó Emese vagyok, 2019-ben hoztam létre a soproni mesék oldalt az Instagramon, melynek koncepciója, hogy Sopront olyan szemszögből mutassam be telefonnal készült fotóimon keresztül, ami kicsit beljebb mászik a megszokott, ékszerdobozábrázolás jellegből és udvarokba, kapualjakba, esetleg szociális terekbe visz. A tavalyi kiállítás helyszínét választottam idén is, mivel bár próbáltam, de nem tudtam jobbat elképzelni a rugalmasságnál, amit a képek a Lenck Villa kerítésén élvezhetnek, időbeli korlát nélkül, a szabadban.
A kiállítást édesapámnak ajánlom, akitől elsősorban ismerem a város részleteit és aki 4 hónapja eltávozott, de nincs nap, hogy ne jutna eszembe, mennyi mindent tanultam tőle. Tudom azonban, hogy minden fotón ott bujkál, valamelyik kis apró részletben. Köszönöm, ha megnézitek, köszönöm a lehetőséget SOPRONFEST és LENCK VILLA!

Helyszín: Lenck-villa kerítés
Cím: Sopron, Deák tér 1.

Zenés kiállításmegnyitó majális a Lenc-villa kertjében: május 10. 17:00-tól

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!