Új helyszín a SopronFesten – érkezik a Telekom Secret Garden

2024. 02. 29.

10 hét múlva másodszor is elindul az ország egyik legújabb és legizgalmasabb összművészeti fesztiválja, a SopronFest. Május 12. és 19. között a város számos helyszínén rengeteg koncert, kiállítások, irodalmi és gyerekműsorok, gasztronómiai programok, különleges mozivetítések, valamint az ország kedvenc podcasterei várják majd a látogatókat. Sőt, a fesztivál kiemelt zenei napjainak helyet adó Lővérek idén egy nem akármilyen új helyszínnel is várja a picit progresszívebb zenei műfajok kedvelőit; 2024-ben érkezik a Telekom Secret Garden! Kedvezményes jegyek március 13-ig kaphatók!

Egy hely, azoknak, akik szeretnek elbújni a forgatag elől, és imádják a hajnalig tartó bulikat, ebben rejlik a Telekom Secret Garden vonzereje. Az egykor lőtérnek szolgáló romos falakra, hatalmas fák vetnek árnyékot, ezek lombjaira pedig kortárs fényművészek álmodtak varázslatos vizuált. Egy igazi rejtekhely, ahol nap közben kikapcsol a természet zöldje, este pedig felpörget a fények izgalmas játéka. Így lehetne leírni a Telekom Secret Gardent.
Idén az 1500 férőhelyes Secret Garden ad otthont a legizgalmasabb hip-hop illetve elektronikus zenei előadóknak. Itt lép majd fel a itthoni trap életet meghatározó OTL kollektíva, a szemtelenül fiatal, de annál tehetségesebb Pogány Induló, illetve az utóbbi évek legnagyobb elektronikus zenei durranása, az Analog Balaton. A kapunyitástól, zárásig tartó bulik felelőse a soproni bázisú Secret Fusion, akik elengedhetetlen részei a soproni és nyugat-magyarországi elektronikus zenei életnek. Sőt, nemzetközi vonalon érkezik még a brit drum and bass duó, a Sigma, akik az idén 25 éves Bladerunnaz kollektíva SopronFest estéjének kiemelt vendégei és a bécsi downtempo alapköveit lerakó Kruder & Dorfmeister.
“A Telekom tavaly egy saját fesztiválsorozattal jelentkezett a szezonban: országszerte különleges helyszíneken, különleges és izgalmas programokkal rukkoltunk elő. Ehhez remekül illeszkedik nemcsak a SopronFest, amely keretében a Telekom PodcastFest az egész várost “belakja” majd jobbnál jobb beszélgetésekkel, de a fesztivál új helyszíne, a Telekom Secret Garden is. Számunkra fontos a minőség és fontos az is, hogy a vendégek különleges élményeket vigyenek haza magukkal. A SopronFest és a közös helyszínünk nyitástól-zárásig a napszakokhoz remekül illeszkedő programokkal és vizualitással várja a fesztiválozókat” – mondja Szabó Béla, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

Ne feledd, hogy a program folyamatosan bővül! Csak néhány név azok közül, akik már biztosan ellátogatnak a SopronFestre: Azahriah, Beton.Hofi, Demjén Ferenc, Dzsúdló, Kispál és a Borz, Majka és Tankcsapda. Az idei évben több nemzetközi fellépő is színesíti a programot, a korábban említettek mellett érkezik még Alle Farben és a Kraak & Smaak. És hogy a feszültséget fokozzuk, egy titkos headliner is várható még, úgyhogy érdemes lesz figyelemmel kísérni a további híreinket is!

Teljes program: https://sopronfest.hu/programtabla/
Jegyek: https://sopronfest.hu/jegyek/list/

kapcsolódó hírek

Hírlevél / SopronFest Klub / Kedvezmények

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy az elsők között értesülhess az új programokról, hírekről - többek között a hamarosan induló SOPRONFEST KLUBRÓL, amelybe belépve exkluzív kedvezményekhez juthatsz majd!